Over u en ons

Pier Ebbinge Relationship

Achtergrond
Pier Ebbinge was oprichter, naamgever en managing partner van een toonaangevend bureau in executive search. Ebbinge is in 1995 verkocht aan KPMG. Begin 2010 is Pier Ebbinge Relationship van start gegaan. Het bureau is gespecialiseerd in persoonlijke partner search in de top van onze maatschappij. De werkwijze is uniek. 

Succesvolle partner search
Bij Pier Ebbinge Relationship is het vinden van een passende partner geen toevalstreffer. Kansen worden geboden die u zelf niet hebt. De reputatie in de top van de maatschappij, de ervaring en de professionaliteit zijn van grote waarde voor zoeken, vinden en matchen. Judicium van een opdrachtgeefster: "Pier Ebbinge doet zijn werk op excellente wijze. Hij heeft grote mensenkennis en een uitstekend gevoel voor de juiste match."

Opdrachtgevers zijn tussen veertig en tachtig
Opdrachtgevers zijn zelden jonger dan veertig. Er waren enkele uitzonderingen waaronder een vermogensbeheerder en een kunsthistorica. Zij vonden hun partner, huwden en kregen kinderen.

Na veertig à vijftig is er zicht op ‘wie ben ik, waar ben ik goed en minder goed in, waar sta ik voor en wat wil ik graag’. Veel is ervaren, gezien en begrepen. De basis voor het vinden van een passende partner en het realiseren van een goede, bestendige relatie is gelegd,

Zie:
Testimonials. Klik hier