Over u en ons

U zoekt uw partner

Bijzondere mensen zoeken een bijzondere partner

Anders dan verondersteld zijn het vooral succesvolle, aantrekkelijke en karaktervolle vrouwen en mannen die niet of moeilijk een passende partner vinden. Zij staan in de belangstelling, hebben persoonlijkheid en een interessante leefwereld. Dan is cruciaal een partner te vinden die ook bijzonder is. En specifiek past. Die zijn schaars. De levensfase bepaalt in belangrijke mate de partner keuze.

Vóór midlife
Essentie: Leren, presteren, realiseren, zichtbaar maken. Succesvol zijn wordt verwacht. Veel in het leven geschiedt monomaan en ego gerelateerd. Capaciteiten en mogelijkheden worden ontwikkeld.

Midlife
Is het succes evident dan komt de vraag: ‘Wat is de zin van doorgaan in het verlengde van gisteren?’ Met wat je al kan. In een sociale omgeving met veel buitenkant. Daar word je vaak niet gelukkig van. ‘Succes is ook niet alles’ is de conclusie. Het monomane en de ik-gerichtheid nemen meestal af.

Na midlife met werk
Het is een creatieve fase. Eind jaren vijftig komt het pensioen in zicht. Dit zijn jaren van herijken. Meningen, keuzes en prioriteiten veranderen. De transitie naar de periode zonder werk kan moeilijk zijn.

Met pensioen
Nog niet zo lang geleden werden we gemiddeld rond de zeventig. Met een ‘beetje’ geluk gaan we nu redelijk gezond richting en over de negentig. Veel is gezien en begrepen. Veel heeft een plaats gekregen. Er is veel tijd om van het leven iets te maken. Dit doen is de enige optie.

Keuze voor persoonlijke partner search

Stap één is het interview van circa 2 ½ uur bij u thuis. Het interview geeft zicht op wie u bent en de partner die u zoekt. Na het interview start de partner search. Advertenties worden geschreven, gemaakt en geplaatst. Dit leidt tot specifieke reacties. Daarna volgen interviews met mogelijke partners. Personen die goed zouden kunnen passen worden geïntroduceerd. Er is advies en begeleiding. De gezochte partner wordt bijna altijd gevonden.

Zie:
High end partner search, klik hier
Search opdracht. klik hier
Referenties. klik hier

Keuze voor reageren op een advertentie

U leest de advertentie in de NRC, De Volkskrant, Het Financiële Dagblad of in de website. U reageert met een ingevulde vragenlijst. Bent u een mogelijk goed passende partner, dan volgt een interview van ongeveer 2 ½ uur bij u thuis. Na het interview ontvangt u informatie over onze opdrachtgever. Daarna volgt introductie en ontmoeting.

Zie:
High end partner search, klik hier
Reageren op advertentie. klik hier
Referenties. klik hier