High end partner search

Bijzondere mensen willen een bijzondere partner

Achtergrond
Pier Ebbinge was voorheen oprichter, naamgever en managing partner van een toonaangevend bureau in executive search. Met dit bureau heeft hij geen bemoeienis meer. Begin 2010 is Pier Ebbinge Relationship van start gegaan. Het bureau is gespecialiseerd in persoonlijke partner search in de high end van onze maatschappij. De werkwijze is uniek.

Werkwijze
Pier Ebbinge Relationship vindt vrijwel altijd de partner die bij u past. De werkwijze is persoonlijk, professioneel, discreet, vertrouwd en uitgesproken kansrijk. De start is interview, kennismaking en advies. Het gaat hierbij om de evaluatie van uw levensloop, signatuur en partner wensen. Na het besluit een opdracht te verstrekken worden de advertentietekst geschreven en de advertenties geplaatst. De wervende kracht is specifiek en groot. Daarna volgen interviews met mannen en vrouwen die op de advertenties reageren, informatieverstrekking, introductie, matching en begeleiding.

Bijzondere mensen willen een bijzondere partner
Het zijn vooral succesvolle, aantrekkelijke en karaktervolle vrouwen en mannen die geen passende partner vinden. Zij staan in de belangstelling, hebben persoonlijkheid en een interessante leefwereld. Bijzondere mensen vinden moeilijk een geschikte partner omdat zij de ander veel te bieden hebben en relevante, persoonlijke wensen hebben. De wensen hebben vooral te maken met karakter en eigenheid, sociaal en menselijk niveau, stijl en uiterlijk. Bij bijzondere mannen en vrouwen blijkt het vinden van specifiek goed passende mannen en vrouwen moeilijk te zijn.

Grote kans van slagen
Het vinden van een passende partner is geen toevalstreffer. Pier Ebbinge Relationship biedt u kansen die u zelf niet hebt. De reputatie in de top van de maatschappij, de ervaring en de professionaliteit zijn van grote waarde voor zoeken, vinden en matchen. Judicium van een opdrachtgeefster: "Pier Ebbinge doet zijn werk op excellente wijze. Hij heeft grote mensenkennis en een uitstekend gevoel voor de juiste match."

Counseling
Er zijn drie notities die interessant zijn om kennis van te nemen. Zij tekenen de achtergrond van relaties in de 21-ste eeuw (‘De klassieke relatie verdwijnt’), geven informatie over hoe uw partner te vinden en een goede relatie te realiseren (‘Wat u moet weten en doen’) en beschrijven de succesvolle relatie in de top van onze maatschappij (‘De bestendige high end relatie’). Zie Counseling in de website, klik hier..

Digitale partner Search
Er is een tweede website, www.perelatie.nl, die zich richt op digitale partner search. De werkwijze is onvergelijkbaar met de persoonlijke partner search praktijk. Voor informatie: klik hier.