Reageren op advertentie

Hoe reageren

1. Advertentie lopende opdracht

U leest de advertentie in de NRC, de Volkskrant, Het Financiële Dagblad of onze website.

2. Reageren

In de website onder ‘lopende opdrachten' vindt u de advertentie waarin u bent geïnteresseerd. U klikt het blokje 'Reageren' onder de advertentie aan. Na voorregistratie ter wille van de internet veiligheid verschijnt de in te vullen vragenlijst.

De advertentie blijft vier maanden na introductie van een mogelijke partner in onze website opgenomen. Deze introductie kan leiden tot een kennismakingsperiode die tot een relatie leidt. Dit gaat niet altijd zo. Dan is een late reactie bijzonder welkom. Na vier maanden verdwijnt de advertentie uit de website.

3. Invullen van de vragenlijst

Voor het invullen van de vragenlijst heeft u vijf dagen de tijd. Daarna sluit deze mogelijkheid. Het eerste contact met Pier Ebbinge Relationship is ontvangst van de ingevulde vragenlijst. De vragenlijst dient voor het verstrekken van gegevens als opleiding, summiere informatie over uw loopbaan, familie, hobby’s en partnerwensen. Er zijn keuzevragen die interessant zijn voor latere kennismaking. De vragenlijst kan op uw PC worden ingevuld en verzonden.

4. Interview en introductie

Mannen of vrouwen die het beste lijken te passen worden uitgenodigd voor een interview. Interviews vinden plaats bij u thuis. Het huis geeft een indruk van uw persoonlijke leefwereld en is belangrijk voor de matching. Voor zover wij daartoe zijn vrij gevlagd wordt aan potentiële partners in een vertrouwelijk kader informatie over onze opdrachtgever verstrekt. Daarna volgt het verstrekken van informatie over u aan onze opdrachtgever. Vervolgens is er introductie en ontmoeting.