Over u en ons

Passende partner vinden

Hoe uw partner te vinden?
Afgezien van de persoonlijke partner search door Pier Ebbinge Relationship zijn er drie mogelijkheden iemand te ontmoeten.

1. In eigen kring. Dit gebeurt vooral in de jaren twintig en begin dertig. Daarna neemt de kans iemand te ontmoeten in de eigen periferie sterk af.
2. Relatiebemiddeling, een kleine en kansarme markt. De visvijver van de bemiddelaar bepaalt wat mogelijk is.
3. Digitale dating, een grote markt. Het is zoeken en gezocht worden in zoekmachines. Onpersoonlijker kan het niet zijn. Het is een tombola met veel nieten en seksueel gerichte, vluchtige contacten.     Geen privacy en veiligheid. Vaak teleurstellingen en problemen.

Corona en de relatie
Lockdowns en horecasluitingen maken de dagen thuis lang. Zonder partner al helemaal. Het verlangen naar een relatie met een fijne partner neemt daardoor toe. Je wilt van betekenis kunnen zijn voor een ander en het samen gezellig hebben. Door corona is de behoefte aan een thuishaven met gesprekken, samen eten en stimulans sterk toegenomen. De behoefte het leven te delen met een passende partner is vooral groot als je een energieke, jonge oudere bent. Dan is alleen vaak erg alleen.

Pier Ebbinge Relationship
De persoonlijke partner search is een unieke mogelijkheid een goed passende partner te vinden in de top van onze samenleving. Het metier startte in 2010. De professionaliteit en de reputatie zijn gevestigd. De essentie van onze werkwijze is gedegen evaluatie, marketing, voorselectie, counseling, advies en vertrouwen. Het biedt een maximale kans de gewenste, passende partner te vinden. Het resultaat van onze inbreng is meestal heel bijzonder. Concreter dan een droom. Iedereen gelukkig.

Desgewenst kunt u aanklikken:
Testimonials, klik hier
Geslaagde opdrachten, klik hier
High end partner search, klik hier