Over u en ons

Passende partner vinden

Hoe een partner te ontmoeten?
Naast toevallige ontmoetingen zijn er drie mogelijkheden om een partner te zoeken.

  1. Relatiebemiddeling, een kleine markt. Het is vissen in de visvijver van een bemiddelaar.
  2. Dating, een bijzonder grote markt. Het komt neer op zoeken in een zoekmachine.
  3. Persoonlijke partner search is een unieke werkwijze in de high end van onze samenleving.
Relatiebemiddeling: de visvijver bepaalt wat mogelijk is
Dit verschijnsel is duizenden jaren oud. Meestal wordt gewerkt met lijstjes van mensen die zich hebben ingeschreven. Dit is de visvijver. De professionaliteit schiet te kort. Aardig praten is niet voldoende. De partnerzoekende vist in de visvijver van de bemiddelaar. Zou ‘mijn’ vis in zijn kleine vijver willen zwemmen, is de vraag.

Dating: hoogst zelden een langdurige relatie
Dating vindt plaats in datingsites en 'social media'. Het is een tombola voor meestal vluchtige ontmoetingen. Dating biedt de mogelijkheid afspraakjes te maken. De partnerzoekende gebruikt een publieke zoekmachine en brengt zijn gegevens in. Hij zoekt en wordt gezocht. De informatie kan kloppen en ook niet. Er is geen privacy en veiligheid. Dating is een rad van avontuur.

Dating als middel om een bestendige relatie te realiseren is een loterij met veel nieten. Vaak leidt het tot teleurstelling en problemen. Soms is een psychologische test onderdeel van de dating machinerie. De voorspellende validiteit ervan ontbreekt. De ‘test’ is een ‘marketing tool’.

Persoonlijke partner search: Pier Ebbinge Relationship
Het is een uniek metier in de high end van onze samenleving. Kwaliteit en effectiviteit zijn de absolute top. Op dit niveau zijn er geen concurrenten. De professionaliteit betreft gedegen evaluatie, invoelingsvermogen, marketing en voorselectie. Er is reputatie voor betrouwbaarheid en klassiek fatsoen. De werkwijze biedt een maximale kans de passende partner te vinden.

Déjà-vu en interviews met opdrachtgevers en hun mogelijke partners leiden tot inzicht in hoe iemand is en leeft en in de signatuur van de gezochte partner. Dragend zijn effectieve werving en verantwoorde partnerkeuze. De advertenties zijn opvallend en worden gelezen. De teksten zijn karaktervol en aansprekend. De vlag dekt de lading. Mogelijk goed passende partners reageren..

Desgewenst kunt u aanklikken:
Testimonials, klik hier
Geslaagde opdrachten, klik hier
High end partner search, klik hier