High end partner search

Bijzondere mensen willen een bijzondere partner

Achtergrond
Pier Ebbinge was oprichter, naamgever en managing partner van een toonaangevend bureau in executive search. Met dit bureau heeft hij geen bemoeienis meer. Begin 2010 is Pier Ebbinge Relationship van start gegaan. Het bureau is gespecialiseerd in persoonlijke partner search in de high end van onze maatschappij. De werkwijze is uniek.

Advies: als eerste doen
Lees de informatie over de immense veranderingen in onze samenleving en de relatie man/vrouw. Inzicht in de betekenis ervan is nodig voor inzicht in hoe uw partner te vinden en een fijne relatie te realiseren.
Klik hier

Werkwijze Pier Ebbinge Relationship
Onze kunde, ervaring en reputatie verklaren de grote kans van slagen. Ons metier wordt getekend door analyse, betrokkenheid en inzicht. De basis hiervoor is het interview. In het verlengde hiervan wordt de advertentietekst geschreven. Het lezersbereik van de bladen waarin wordt geadverteerd is meer dan één miljoen. Er wordt ook geadverteerd in onze website. De advertenties worden gelezen en leiden tot gewenste reacties.

Interviews met de meest interessante personen die reageren worden gevoerd. Er wordt onderzoek gedaan in ons gekwalificeerde personenregister naar geschikte mogelijke partners. Tenslotte volgt de introductie van interessante, mogelijke partners en advies.

Bijzondere mensen willen een bijzondere partner
Anders dan verondersteld zijn het vooral succesvolle, aantrekkelijke en karaktervolle vrouwen en mannen die niet of moeilijk een passende partner vinden. Zij staan in de belangstelling, hebben persoonlijkheid en een interessante leefwereld. Juist dan wil je een partner die goed past. En die zijn schaars. Of je ziet niet waarom iemand interessant zou kunnen zijn. In de eigen periferie zijn ze er zelden.

De partner wensen hebben vooral te maken met persoonlijkheid, aard, autonomie, sociaal-maatschappelijk niveau, menselijke kwaliteit, stijl en uiterlijk. Juist als iemand bijzonder is blijkt het vinden van de geschikte partner moeilijk te zijn. Dit is zo ook als de wensen en verwachtingen bescheiden en realistisch zijn.

Grote kans van slagen
Bij Pier Ebbinge Relationship is het vinden van een passende partner geen toevalstreffer. Kansen worden geboden die u zelf niet hebt. De reputatie in de top van de maatschappij, de ervaring en de professionaliteit zijn van grote waarde voor zoeken, vinden en matchen. Judicium van een opdrachtgeefster: "Pier Ebbinge doet zijn werk op excellente wijze. Hij heeft grote mensenkennis en een uitstekend gevoel voor de juiste match." Zie de testimonials in de website. Klik hier