Reageren

Reageren zonder kosten

Uw reactie op een specifieke advertentie met een ingevulde vragenlijst is zonder kosten. Is er een goede aansluiting dan volgt een interview bij u thuis. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden. Bij een door u geëntameerd vrijblijvend interview of bij zelf verstrekken van een opdracht voor persoonlijke partner search is er een interview honorarium.

De opdrachten staan open tot vier maanden na kennismaking van onze opdrachtgever met een mogelijke partner. Reageren op de jongste opdrachten/advertenties is bijzonder welkom. Dit betreft reageren op een recente advertentie. Opdrachtgevers staan in een kennismakingsperiode meestal niet open voor een tweede contact. Het is natuurlijk mogelijk dat een kennismaking niet leidt tot de gewenste relatie. De partner search is dan weer open.

Lees de advertentie goed

Het gaat er niet alleen om dat u een beschreven persoon graag als partner zou willen hebben. Essentie is dat de persoon waarop u reflecteert bij u past. Vraag u vooral af of u bij de ander past. Bij goed lezen van de advertentie krijgt u hier een beeld van. Reageer niet als het geen zin heeft. Zou het naar uw indruk tweezijdig kunnen passen en ook in geval van twijfel hierover, dan bent u meer dan van harte welkom te reageren.

Vragenlijst voor eventuele opdrachtgever (referentie 1000)

Om te reageren verzoeken wij u de digitale vragenlijst in te vullen. De ingevulde vragenlijst geeft ons een eerste indruk van wie u bent en uw partnerwens. Wij hanteren strikte veiligheidsregels in het internetverkeer. Om deze reden verzoeken wij u de volgende stappen te volgen.

Stap 1:

Invullen en verzenden van onderstaande registratie. De registratie betreft uw voornaam, uw achternaam en uw e-mail adres.

Stap 2:

Na het verzenden van uw registratie ontvangt u per omgaande een e-mail. Hebt u deze mail niet ontvangen kijkt u dan ook in uw spam of onder ongewenste mail. Na aanklikken van de link verschijnt de vragenlijst.

Stap 3:

Wij adviseren u de vragenlijst achter elkaar in te vullen. Dit kost meestal iets meer dan een uur. Is een vraag niet van toepassing dan vult u n.v.t. in. Na compleet invullen van de vragenlijst kan de vragenlijst worden verzonden. Advies: sla de getikte tekst tussendoor een enkele keer op.


Registratie

S.V.P. alle velden invullen:
security code


Ik heb kennis genomen van het Privacy Statement