Reageren

Reageren zonder kosten

Uw reactie op een specifieke advertentie met een ingevulde vragenlijst is zonder kosten. Is er een goede aansluiting dan volgt een interview bij u thuis. Ook hieraan zijn geen kosten verbonden. Bij een algemene reactie en een door u gewenst interview is een honorarium wel van toepassing.Lees de advertentie goed

Het gaat er niet alleen om dat u een beschreven persoon graag als partner zou willen hebben. Essentie is dat de persoon waarop u reflecteert bij u past. Vraag u vooral af of u bij de ander past. Bij goed lezen van de advertentie krijgt u hier een beeld van. Reageer niet als het geen zin heeft. Zou het naar uw indruk tweezijdig kunnen passen en ook in geval van twijfel hierover, dan bent u meer dan van harte welkom te reageren.Vragenlijst voor eventuele opdrachtgever (referentie 1000)

Om te reageren verzoeken wij u de digitale vragenlijst in te vullen. De ingevulde vragenlijst geeft ons een eerste indruk van wie u bent en uw partnerwens. Wij hanteren strikte veiligheidsregels in het internetverkeer. Om deze reden verzoeken wij u de volgende stappen te volgen.


Stap 1:

Invullen en verzenden van onderstaande registratie. De registratie betreft uw voornaam, uw achternaam en uw e-mail adres.

Stap 2:

Na het verzenden van uw registratie ontvangt u per omgaande een e-mail. Hebt u deze mail niet ontvangen kijkt u dan ook in uw spam of onder ongewenste mail. Na aanklikken van de link verschijnt de vragenlijst.

Stap 3:

Wij adviseren u de vragenlijst achter elkaar in te vullen. Dit kost meestal iets meer dan een uur. Is een vraag niet van toepassing dan vult u n.v.t. in. Na compleet invullen van de vragenlijst kan de vragenlijst worden verzonden.


Registratie

S.V.P. alle velden invullen:
security code


Ik heb kennis genomen van het Privacy Statement