Over u en ons

Passende partner vinden

Hoe een partner te ontmoeten?
Naast toevallige ontmoetingen zijn er drie mogelijkheden om een partner te zoeken.

1. Relatiebemiddeling, een kleine en kansarme markt.
2. Digitale dating, een grote markt. Het is zoeken en gezocht worden in een zoekmachine. Het corona virus is een grote bedreiging.
3. Pier Ebbinge Relationship in de high end van onze maatschappij. Het corona risico wordt ingedamd.

Bij relatiebemiddeling bepaalt de visvijver van de bemiddelaar wat mogelijk is. Digitale dating is een tombola voor meestal seksueel gerichte, vluchtige contacten. Het is een publieke zoekmachine zonder privacy en veiligheid. Vaak zijn er teleurstelling en problemen. Soms is een psychologische test onderdeel van de dating machinerie. De voorspellende validiteit ervan ontbreekt. De ‘test’ is een ‘marketing tool’.

Persoonlijke partner search: Pier Ebbinge Relationship
Het is een beproefde, unieke methodiek in de high end van onze samenleving die in 2010 startte. Het gaat om de langdurige relatie. De reputatie en resultaten zijn goed. Kwaliteit en effectiviteit zijn de absolute top. De professionaliteit betreft gedegen evaluatie, invoelingsvermogen, marketing, voorselectie, mentorship en advies. De werkwijze biedt een maximale kans de specifiek passende partner te vinden.

Pier Ebbinge Relationship: Geen corona risico.
Zolang de corona problematiek er is zijn er twee wijzigingen in de werkwijze:

1. Het persoonlijke contact in interviews wordt vermeden. Meestal zijn de interviews telefonisch. Goede foto’s zijn belangrijk. Is het interview mogelijk dan wordt hiervoor gekozen.
2. Het persoonlijke contact van onze opdrachtgever met een mogelijke partner vraagt om een incubatieperiode van waarschijnlijk twee weken. Er is een aanloopperiode van telefonisch en digitaal contact. Zijn beiden gezond, dan volgt een ontmoeting met wandelen of bij één van beiden thuis.

Desgewenst kunt u aanklikken:
Testimonials, klik hier
Geslaagde opdrachten, klik hier
High end partner search, klik hier